SPA/Relaxavdelning

Unna dig en härlig stund i vårt SPA!

Ni bokar hela avdelningen och har den för er själva. 37-gradig pool, bastu, duschar och relaxområde.

250 kr/person och timme om du bor på hotellet, 300 kr/person och timme om du kommer utifrån. Bokas via mail eller telefon

 

Parkering

Det är svårt att hitta parkeringsplats innanför murarna i Visby innerstad. Vi är ett av få hotell i Visby innerstad som har riktigt många parkeringsplatser intill hotellet. Här står bilarna skyddat inne på vår gård. Pris för att parkera hos oss är 150 kr/dygn lågsäsong (oktober – april) och 210 kr/dygn högsäsong (maj – september). Våra gäster med tvåhjulade åkdon parkerar gratis hos oss!

Fortsätt läsa »

Hitta hit

Vägbeskrivning till hotellet: Med egen bil: Bra att undvika att köra bil genom stan sommartid då det är mycket folk på gatorna. Kör istället runt Visby och in via Norderport. Kör rakt ner till Y-korsningen Smedjegatan – Hospitalsgatan.  Till vänster, strax före postens gula brevlåda ser ni infarten till Hotel Helgeands gård.  Se kartan här intíll. GPS är inte tillförlitligt i Visbys smala gränder. Om

Fortsätt läsa »

Transport till oss

Oavsett om du kommer till Gotland via färja eller flyg så ligger vi bara 5-10 minuters körväg från terminalen. Från färjan kan du gå på ca 20 min. Vi samarbetar med Gotlands enda miljövänliga taxi (elbil) Limo Gotland. Kontakta dem direkt för bokning av taxi på telefonnummer 0498  – 500 77 eller låt oss boka taxi åt er.

Fortsätt läsa »

Hyr hela hotellet

Hyr hela hotellet och husera ensamma hos oss! Utmärkt för exempelvis 50-årsfirande, bröllop eller företagsevent. Vi har 17 rum – 34 bäddar. Vi skräddarsyr enligt er önskan. Hör av er till oss för offert.

Fortsätt läsa »

Frukost

Vi serverar en frukostbuffé med fokus på kvalitet. Frukosten består av en kall buffé och det enda varma du hittar utöver kaffet är de kokta äggen. Vi är måna om att alla ska hitta något. Glutenfritt finns alltid framdukat. Är du vegan, informera gärna innan ankomst så har vi något speciellt även för dig. Sommartid sitter man med fördel utomhus i vår härliga trädgård. Vintertid

Fortsätt läsa »

Hundar

Vi välkomnar hundar på hotellet och har flera hundrum. Priset för att ta med hund är 250 kr/vistelse. Vi har begränsat med utrymme och är måna om våra allergiska gäster, vilket gör att hundar är välkomna i rummen men inte i övriga allmänna utrymmen. Hundrum måste förbokas då vi har begränsat antal, kontakta hotellet.

Fortsätt läsa »

After Work

Vi har fullständiga rättigheter och välkomnar våra lokala gäster på After Work i vår mysiga bar och lounge. Om ni är en större grupp, hör av er till oss och förboka. Middagar kan förbeställas.

Fortsätt läsa »

Motorcykel

Vi älskar MC-åkning och vill gärna att MC åkare ska känna sig extra välkomna! Vi erbjuder rabatt via medlemskap hos Sveriges Motorcyklister (SMC) och Bike Babes. Gratis parkering på vår gård för våra MC åkare.

Fortsätt läsa »

Om oss

Helgeandshuset renoverades till hotell 2006. Huvudbyggnaden är från mitten på 1200-talet och andas mycket historia. Huset är klassat som ett kulturarv och  byggnadsminne och har högsta möjliga K-märkning. Ursprungligen inhystes  här Visbys äldsta sjukhus, fattighus och gästhus och idag är byggnaden ett av Visbys äldsta bostadshus. Hotellet är beläget på en av Visby innerstads största innergårdar med Helge Ands ruin, en stor grönskande trädgård samt

Fortsätt läsa »

Omdömen och betyg

Vi är glada och stolta över alla fina omdömen vi får. Här är några exempel;   Ett underbart hotell! Underbart hotell! Hotell Helgeand var en riktig överraskning, inrymt i Visbys äldsta hus, välkomnande och personligt, bra service, ett rum som inte liknade något annat hotellrum vi bott i och en miljö som slår det mesta. Vi återvänder gärna till Visby och hotell Helgeand. Swefox sep.

Fortsätt läsa »

Aktuellt